Selecteer provincie

Gezondheidspraktijk Weet Hoe Jij Leeft Galama Gretha Orthom. Therapeut & Voedingscoach


Details

Adres
Van Sminiaweg 25
9064KC Aldtsjerk
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
info@weethoejijleeft.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Preventieve gezondheidsmeting

Wat wij doen:
Door tijdig en regelmatig je gezondheidstoestand te laten onderzoeken kun je waar nodig preventief stappen zetten om erger te voorkomen. Een dergelijk onderzoek is zeker aan te bevelen als je vage klachten hebt of weing energie.

Doorbraak in Gezondheidsmetingen
De laatste jaren is er een nieuwe technologie ontwikkeld die zeer snel en objectief op celniveau een overzicht geeft van het functioneren van alle organen en hun samenwerking. Het meest compleet is daarin het ES Teck systeem. Met zes electroden en een zogenaamde probe geeft het een compleet beeld van: darm- en leverfunktie, spijsvertering, verzuring; voeding: opname, intolerantie, tekorten; diabetes gerichte klachten; hormoonhuishouding; schildklierwerking; lymfeklieren; hersenen, zenuwstelsel; stofwisselingstoestand; hart en bloedvaten en -druk; cholesterolspiegel; blaas- prostaatwerking; vocht- zuurstofopname; leefstijl, over/ondergewicht en beweging; energiebalans.

Verstoring van de balans en ziektebeelden
Veel voorkomend zijn bijvoorbeeld darmklachten, slechte stoelgang en opname van bepaalde voedingsstoffen, vermoeidheid of jeuk, maar ook vage klachten waar men bij doktersbezoek niet verder meekomt. Ook te langzame schildklierwerking komt regelmatig voor, wat niet blijkt uit een regulier bloedonderzoek en dit kan wel het gebrek aan energie verkalren. Een ander voorbeeld is een beginnende insulineresistentie die op termijn kan leiden tot diabetes 2.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden het consult met het ES Teck apparaat geheel of grotendeels. Ik ben lid van de medische beroepsvereniging MBOG. Indien nodig verwijs ik je door naar een specialist.

Gretha Galama is orthomoleculair therapeut en voedingscoach. Haar grote passie is mensen te ondersteunen om zo gezond mogelijk te blijven. Zij heeft al vijfentwintig jaar een gezondheidspraktijk aan huis en zij heeft dertig jaar ervaring in de reguliere gezondheidszorg.
Gretha vertelt enthousiast: " Sinds 2011 werk ik met het ES Teck systeem. Veel mensen hebben tegenwoordig behoefte aan inzicht in hun gezondheidsklachten en kennis over goede voeding en bereiding. Ze willen preventief aandacht besteden aan hun gezondheid. Mogelijke beweegredenen zijn dat ze zich niet fit voelen, niet lekker in hun vel zitten of terugkerende klachten hebben.
Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u mij bellen. Meer informatie en ervaringen van klanten zijn te vinden op mijn website.
"Ervaar zelf hoeveel deze preventieve gezondheidsmeting je kanDiensten:
Begeleiding, ondersteuning van en bereiding bij gezonde voeding , blaas- en prostaatwerking , cholesterolspiegel, Consult voor huidsvebetering op basis van een huidscan of huidanalyse, darm- en leverfunktie, spijsvertering en verzuring, de belangrijkste ziektebeelden, diabetes gerichte klanten , Dieet, energiebalans van lichaam en geest , hart- en bloedvaten en bloeddruk , hersenen en zenuwstelsel, Hoogwaardige voedingssupplementen, hormoonhuishouding, leefstijl, over/ondergewicht en beweging, lymfeklieren, Orthomoleculair diƫtist, Persoonlijk consult op basis van de meet uitkomsten, Programma voor gewichtsbeheersing, beweging en leefstijl, schildklierwerking , stofwisselingstoestand, vocht- en zuurstofopname, voding: opname, intolerantie en tekorten, Voedingsdeskundige / voedingsconsulent, Voedingssupplementen, Volwassenen

Aangesloten bij / Certificering:
MBOG