Selecteer provincie

Lijf & Leven Ede fit en fysiotherapie


Details

Adres
Klaphekweg 40
6713HN Ede
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
info@lijfenleven.com
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.lijfenleven.com/fysiotherapie-ede

Wat wij doen:
Fysiotherapie / Fysio Lijf & Leven Ede is gevestigd in het gebouw De Pioen aan de rotonde van de Klaphekweg.

De klachten waarmee patiënten bij de fysiotherapeut komen zijn zeer uiteenlopend: pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in beweging. Klachten kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan door of tijdens een aandoening, na een operatie, bij het sporten, tijdens het uitoefenen van werkzaamheden of door veroudering. U vindt naast algemene fysiotherapie ook de specialisaties zoal hart/vaat/long-therapie (COPD/Claudicatio), manuele therapie, psychosomatische therapie, oedeemtherapie en de oncologie fysiotherapie. We kunnen ook ingeschakeld worden voor ThuisZorgTherapie (zie www.thuiszorgtherapie.nl). Voorts kunt u bij Fysio Lijf & Leven Ede terecht voor Medisch Fitness, Hydrotherapie, Pilates en Yoga lessen.

Fysiotherapie Lijf & Leven Ede werkt nauw samen met andere zorgdisciplines; zo maakt onze fysiotherapie onderdeel uit van het Buurtzorg+ team Ede-Zuid en Ede-West. En werken we samen met de diëtisten van Voeding in de praktijk, de longverpleegkundigen van de Gelderse Vallei en maken we deel uit van verschillende ketenzorgnetwerken. Hierdoor kunnen wij u optimaal behandelen en het gehele zorgproces verbeteren. Voorts heeft Fysio Lijf & Leven Ede het predicaat TopZorg Fysiotherapie (Menzis) en Achmea-Pluspraktijk. Onze Fysiotherapeuten voldoen daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt.

De praktijk is uitstekend bereikbaar voor mindervaliden. Verder heeft Fysiotherapie Lijf & Leven Ede zes behandelkamers, twee sport- en oefenruimtes, kleedkamers en een wachtkamer/koffiehoek.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via mail, onze website of bel ons. Ook is er op maandagavond van 18.00-19.00 een inloopspreekuur. U kunt dan zonder afspraak langskomen. In een kort gesprek van 10-15 minuten kijken we naar de ernst van de klacht en de mogelijkheden van uw verzekering. Daarbij krijgt u een advies op maat voor het vervolgtraject. Afhankelijk van onze bevindingen kan er worden gekozen voor een doorverwijzing naar de huisarts, een behandeltraject bij de fysiotherapeut of enkel een advies over hte verdere verloop van uw klacht en eventueel oefeningen.

Onze fysiotherapeuten zijn: Ellen Toet, Ingeborgh Rigter, Liesbeth van de Broek, Iris Kollau, Brenda Schiettekatte, Timon Schuurman, Daisy Cevat, Iska Oude Vrielink.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 21:00 Inloopspreekuur van 18.00-19.00
Dinsdag : 08:00 - 21:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 21:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : geslotenService:
Alleen op afspraak, Dagelijks van 08.00 tot 18.00 telefonisch te bereiken., Gratis offerte, Inloopspreekuur op maaandagavond van 6 to 7 uur., Online screeningsformulier

Toegankelijkheid:
Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen

Specialismen:
Bewegingstherapie, Chronische pijn, Conditietraining, COPD, Fysische therapie, Geriatrische fysiotherapie, Groepsfysiotherapie, Haart-, vaat-, en longfysiotherapie, Hydrotherapie, Kracht- en rugrevalidatiesysteem, longrevalidatie, Longrevalidatie, Looptraining Claudicatio Intermittens, Lymfedrainage, Manuele therapie, Massagetherapie, Medical Taping Concept, NDT / Bobath, Oedeemtherapie, Oefentherapie, Oncologie fysiotherapie, Ontspanningstherapie, Preventieve trainingfysiotherapie, Psychosomatische fysiotherapie, Revalidatie, Rugtraining / Rugscholing, Sportfysiotherapie

Werkomgeving:
Bezoek aan huis, Particuliere praktijk

Therapievorm:
Hydrotherapie, Oefentherapie, Pilates, Thuiszorgfysiotherapie, Yoga

Type:
regulier

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving, zorgverzekering, Incasso

Aangesloten bij / Certificering:
KNGF, HCA, Topzorg en Plus, ClaudicatioNet, klachtenregeling KNGF