Selecteer provincie

Logopediepraktijk Oosterhout Elna Derks


Details

Adres
Groenewegplantsoen 11
4908DK Oosterhout
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
info@logopediepraktijkoosterhout.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0162-435577

Wat wij doen:
Logopediepraktijk Oosterhout is een praktijk voor logopedie en preverbale logopedie. Deze praktijk werd in 1990 opgericht door Elna Derks, logopedist. Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel. Met 25 jaar werkervaring binnen het logopedisch werkveld wordt professionele zorg geboden, specifiek afgestemd op u of uw kind.

Iedereen van jong tot oud kan in de praktijk terecht voor logopedisch onderzoek, advies en behandeling van problemen op het gebied van mondmotoriek, eten/drinken, communicatie, spraak, taal, (zang-)stem, adem en gehoor. Op deze website vindt u informatie over de praktijk, de verschillende logopedische problemen en de werkwijze bij het onderzoeken en behandelen van deze problemen. Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden, kijk dan bij Contact of Afspraak maken.

Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en veranderingen in het vakgebied worden bij- en nascholingen gevolgd, is logopedie praktijk Oosterhout aangesloten bij een kwaliteitskring en wordt er deelgenomen aan een aantal landelijke werkgroepen.

Er wordt nauw samengewerkt met andere disciplines (oa. huisarts, KNO arts, kinderarts, revalidatiearts, consultatiebureau arts, fysiotherapeut, diëtist, leerkracht).

Elna Derks is lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), is geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici en is geregistreerd als preverbaal logopedist bij de NVLF.

Logopediepraktijk Oosterhout is onderdeel van het Samenwerkingsverband LogosSymfonie. Dit is een samenwerkingsverband van een aantal logopediepraktijken in de regio met als doel kennis te delen en kwaliteit te bevorderen.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:30
Dinsdag : 08:30 - 17:30
Woensdag : 08:30 - 17:30
Donderdag : 08:30 - 17:30
Vrijdag : 08:30 - 17:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDiensten:
Advies, Begeleiding, Behandeling

Specialisme:
Afasie, Drinkproblemen, Hyperventilatie, Slikproblemen, Slissen, Spraakstoornis, Stotteren

Aangesloten bij zorgverzekeraar:
AnderZorg, Avero Achmea, Azivo, DSW, FBTO, IAK, Interpolis, IZA, IZZ, Menzis, Ohra, ONVZ, Univé, VGZ, VPZ, VVAA

Soort aanbieder:
Logopediepraktijk

Doelgroep:
Volwassenen

Aangesloten bij / Certificering:
NVLF, LogosSymfonie