Innersdijk


Details

Adres
Verlaatweg 10
9791DR Ten Boer
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
info@zorggroepgroningen.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Zorggroep Groningen

http://www.zorggroepgroningen.nl

Wat wij doen:
Eind december 2011 is Innersdijk verhuisd Ten Boer. De interim huisvesting is gelegen op een mooie locatie met een prachtig uitzicht.

In deze interim huisvesting zijn afdelingen voor revalidatie, somatische zorg en psychogeriatrische zorg. Elk klant heeft een eigen zit/slaapkamer. Op de revalidatieafdelingen hebben de klanten daarnaast een eigen badkamer. De huisvesting is ruim opgezet met onder meer royale kamers, een mooie Brasserie, een tuinkamer, kantoren, ruimtes voor de behandeldienst en grote binnentuinen.

De activiteitenbegeleiders organiseren samen met een groep enthousiaste vrijwilligers dagelijks diverse recreatieve, bewegings- en ontspanningsactiviteiten. Ook de buurtbewoners zijn daarbij welkom.

In Innersdijk is een vestiging van het Expertise Behandelcentrum. Het EBC is een onderdeel van Zorggroep Groningen. Op de vestigingen van Zorggroep Groningen behandelen onze artsen en therapeuten de cliënten die bij ons verblijven. De volgende disciplines zijn aan het EBC verbonden: artsen, diëtisten, doktersassistenten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, laborant, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen, psychomotorische therapeuten, specialist ouderengeneeskunde en de tandarts. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen en chronische aandoeningen en complexe zorgvragen, zoals artrose, diabetes, CVA, de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer, osteoporose en COPD. Het EBC is er echter ook voor met name oudere wijk- en dorpsbewoners. Zij kunnen gebruik maken van onze diensten op het gebied van diëtiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en psychologie.Woningaanbod:
Aanleunwoning

Voorzieningen:
Bibliotheek, Zalenverhuur

Specialisatie:
Jongeren

Diensten:
Thuiszorg

Aangesloten bij / Certificering:
Actiz, HKZ, Gastvrijheidszorg met Sterren